Malerarbejde for erhverv i Borup & Køge

Er du på udkig efter en erfaren og seriøs sparringspartner, der kan hjælpe med fagentreprise af forskellig størrelse?

Maler CS i Borup kan klare alle indendørs og udendørs maleropgaver for større og mindre virksomheder.

Om det er facaden, der skal males, flyttelejligheder der skal sættes i stand eller et større nybygningsprojekt, der skal gøres færdigt. Vi omfavner alle opgaver – store som små.

Læs mere om vores indvendige maleropgaver

 

Vi holder til i Borup, men vi hjælper også erhvervskunder i og omkring Køge.

En fleksibel samarbejdspartner

Maler CS kender til de fleste udfordringer, der kan dukke op undervejs i et byggeprojekt, når det handler om maleropgaver. Ikke mindst ved vi, hvordan vi løser dem bedst muligt.

Vi er en fleksibel og selvstændig samarbejdspartner med mange års erfaring i rygsækken inden for al slags malerarbejde. Vores team ved, hvad der skal til for at skabe et konstruktivt og effektivt samspil, hvor alting går op i en højere enhed.

Du kan som bygherre derfor være tryg ved at benytte vores virksomhed til at klare maleropgaverne.

Vi kan arbejde direkte for bygherre men også for underentreprenører m.m. Vi kan klare opgaver af alle størrelser, og vi udfører dem altid med høj faglighed og omhyggelighed.

Maler CS går aldrig på kompromis med slutresultatet eller de indbyrdes aftaler, der bliver lavet om projektet, både hvad angår økonomi og deadlines.

Har du nogen spørgsmål?

Lyder vi som en samarbejdspartner, der kunne passe ind i dit byggeprojekt? Så tag endelig fat i os med det samme.

Du skal blot udfylde vores kontaktformular med dine kontaktinformationer samt en beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud