Indvendigt & udvendigt malerarbejde for private i Borup & Køge

Maler CS har mange års erfaring med at udføre malerarbejde for private. Herunder både indvendigt og udvendigt malerarbejde af større og mindre grad.

Uanset om du blot ønsker stuen opfrisket med en ny omgang maling, eller om det drejer sig om hele huset, hvis det eventuelt er blevet renoveret. Så står vi til rådighed.

Vi er særligt specialister i spartlearbejde, hvilket vi mener er et must for at kunne levere et tilfredsstillende resultat. Hvis forarbejdet ikke er i orden, så vil det resterende arbejde heller ikke spille.

Hos os går faglighed, grundighed og omhyggelighed derfor hånd i hånd. Du kan med os som maler på dit projekt være sikker på et resultat, der holder i mange år.

Maler CS holder til i Borup, og vi hjælper derfor kunder her men også i og omkring Køge.

Husk vi også står til rådighed, når du ønsker en erhvervsmaler. Det kan være, når din virksomhed har brug for at blive frisket op eller gjort forårsklar.

Hvilken maleropgaver har du?

Herunder kan du læse mere omkring de maleropgaver, vi kan hjælpe dig med.

Du kan også anmode om et få et uforpligtende tilbud, hvis du allerede ved, hvad du ønsker hjælp til. Du skal blot udfylde kontaktformularen til højre med en beskrivelse af din opgave.

Nyistandsættelse af lejligheder

Synes du, din lejlighed trænger til at blive frisket op? Måske du ikke har overskud, tid eller penge til at lave en fuld renovering af dit hjem? Så kan nymalede vægge alligevel gøre en hel del.

Uanset om du blot ønsker de hvide vægge malet hvide igen, eller om du har lyst til at eksperimentere med nye farver på en eller flere vægge. Så forsikrer vi dig om, at du vil blive tilfreds med resultatet.

Maler CS har mange års erfaring med maling af lejligheder – både som opfriskning og i forbindelse med salg/køb.

Professionelt malerarbejde inden fraflytningssyn

Uanset om du skal flytte fra en lejelejlighed lejet gennem et boligselskab eller en privat udlejer. Så skal lejligheden leve op til nogle bestemte krav, når du afleverer nøglerne.

Herunder er malerarbejdet noget af det, vi ser, der ofte nedprioriteres.

Det kan dog have den betydning, at du bliver trukket unødvendigt mange penge fra dit depositum. Derfor anbefaler vi, at du maler lejligheden inden fraflytningssynet.

Får du en professionel maler til arbejdet, sparer du både tiden og kræfterne. Samt kan du være forvisset om, du ikke vil få nogle kommentarer på dårligt arbejde, eller at der skal males igen.

Få et uforpligtende tilbud

 

Tapetsering

Når dine vægge skal friskes op behøver det ikke nødvendigvis blot at være med maling.

Vi ser, at tapet igen er blevet meget moderne. Nok fordi der findes et utal af muligheder, farver og mønstre. Det er altså nemt at finde noget, du mener passer ind til din stil og og ikke mindst humør.

Maler CS tilbyder naturligvis at kunne hjælpe med opsætning af al slags tapet. Hvad enten det kun drejer sig om en enkelt væg eller hele rum.

Vi vejleder gerne om de forskellige muligheder, der findes. Hvad enten du ønsker tapeten skal være diskret, stilrent eller livligt.

Vær sikker på at få et resultat, du kan være tilfreds med i mange år fremover. Undgå luftbobler og dårlig opsætning, hvis du bruger os til din tapetsering.

Hvad er fordelene ved tapetsering?

  • Der findes et utal af mønstre, teksturer og farver
  • Du kan danne et helt unikt rum
  • Tapet beskyttet væggen

Tapet kan også fungere i virksomheden for at skabe mere balance, stemning og hygge.

Vil du vide mere om tapetsering?

 

Renovering & nybyg

Står du over for et større renoveringsprojekt af hjemmet, eller har du fået bygget noget helt nyt? Så kan vi være behjælpelige med alt fra det indledende spartlearbejde og til det afsluttende malerarbejde samt opsætning af tapet eller anden vægbeklædning.

Vi har gennem årene hjulpet mange private kunder, samt erhvervskunder, med at få ført deres renoveringsprojekt i hus, og vi har derfor prøvet lidt af hvert.

Vær sikker på gode resultater, der holder i mange år.

Og som ikke mindst lever op til dine ønsker og forventninger.

Få hjælp til malerarbejde ved nybyg & renovering

 

Farverådgivning

Væggene i dit hjem har en større betydning, end du måske går og tror. Derfor er det også vigtigt, at de har den helt rette farve.

Det er vigtigt, du er tilfreds med farven på dine vægge, og at farven passer til din stil og dit humør. Men vi ved også, at der findes enormt mange farvemuligheder, at det kan være svært at finde den helt rette.

Derfor tilbyder vi professionel farverådgivning, hvor vi lytter til dine ønsker og kommer med vores bud på, hvilken eller hvilke farver, der kunne være de rette for dig og dit hjem.

Da vi er et professionelt malerfirma, kan vi naturligvis også hjælpe dig med selve malerarbejdet, når du har besluttet dig for, hvilken farve du vil gå med.

Har du brug for farverådgivning, før du kan gå videre med dit malerprojekt? Så tøv ikke med at tage fat i os.

Vi er klar til at hjælpe dig videre.

Få farverådgivning